ISOFOAM isolatsioonivaht

Isofoam IF 2 mm ja IF 3 mm on isoleermaterjalid, mis on mõeldud põrandate ja seinte heli- ja soojusisolatsiooniks. Need polüetüleenist vahtkatted vähendavad heli levikut ja parandavad soojusisolatsiooni efektiivsust, muutes need sobivaks erinevatesse ehitusprojektidesse. Isofoam on kerge, paindlik ja lihtne paigaldada, pakkudes pikka vastupidavust ja tõhusat kaitset külma ja niiskuse eest.

Saadaval paksustes: 2 mm, 3 mm, 5 mm või 10 mm

Materjal: ekstrudeeritud polüetüleenvaht
Kasutusala: Mõeldud löögiheli isolatsiooniks vahe- ja vahelaed, paigaldatakse betoonpõrandale PE vahtkihi eraldajana, laminaat- ja puitpõrandate alla. Aitab tasandada aluspinna ebatasasusi.
Löögiheli isolatsioon (alla 7 mm laminaatpõrandate):

Löögiheli isolatsioon, ΔLw viitab materjali võimele vähendada heli levikut, mis tekib mehaanilisest mõjust, nagu sammud. Antud juhul mõõdetakse isolatsiooni omadusi 7 mm paksuse laminaadi all, mis on paigaldatud 14 cm paksusele raudbetoonplaadile. ΔLw näitab, kui palju dB võrra vähendab materjal heli ülekannet läbi konstruktsiooni, parandades ruumide akustilist mugavust ja vähendades sammumüra. Näiteks kõrgem ΔLw väärtus tähendab paremat heliisolatsiooni omadust.

  • ISOFOAM IF 2 mm: 19 dB
  • ISOFOAM IF 3 mm: 20 dB
  • ISOFOAM IF 5 mm: 17dB
  • ISOFOAM IF 10 mm: min 18dB
Kaubamärk

Pikkus

10 m

Laius

1000 või 2000 mm

Paksus

2/3/5/10 (±)0,3 mm

Temperatuuritaluvus

(-)30ºC – (+)70ºC

Küsi pakkumist