XSPlatforms Kukkumiskaitse Ankrupunktid

Ankrupunktid (või ankrusseadmed) on püsivalt paigaldatud hoone struktuuri pinnale.
Ankrupunktid paigaldatakse katustele, et tagada ohutus kõrgustes töötamisel. Kasutaja kinnitub ankrupunkti külge, kasutades kukkumiskaitse isikukaitsevahendeid (PPE).

Püsivat ankrupunkti saab kasutada iseseisva kukkumiskaitse ankruna, mille puhul kasutaja on otseselt kinnitatud ankrupunkti külge, või osana horisontaalsest eluliinisüsteemist. Üksik ankrupunkt koosneb ankrust, alusplaadist ja kinnituspunktist. Kasutajad saavad töötada ankrupunkti ümber ringi, olles selle külge kinnitatud. Kui on vaja rohkem liikumisvabadust, saab kahe ankrupunkti vahele paigaldada ajutise eluliini.

Pakume modulaarsed kukkumiskaitse seadmeid, mis tähendab, et ankrupunkte on võimalik varustada erinevate komponentidega, et suurendada nende jõudlust või lisada täiendavaid funktsioone. Standardkomponentide kombineerimise teel on lihtne luua sobiv kukkumiskaitse lahendus igasuguste töökohtade jaoks.

Kõik meie tootevalikus olevad komponendid on ühilduvad kõigi meie ankrupunktidega.

  • Kvaliteetne ja stabiilne süsteem
  • Konkurentsivõimelised hinnad
  • Lihtne paigaldus ja paindlik kasutamine (fikseeritav, eemaldatav ja kokkupakitav)

Tooted

anchor-pointxsglobexsglove rap-globe xs-rapxs-block xs-rap-rotate anchor-points-brick-building
XSGLOBE

Turvasilm, mis saab pöörata 360°. Kasutamiseks üksikankruna või pendelankruna koos horisontaalse eluliinisüsteemi või muu ankrupunktiga.

RAP GLOBE

Sarnaselt XSGlobe’ile saab ka RAP Globe pöörata 360°.
Seda turvasilma saab kasutada ka kaldkatustel töötamiseks või köi ligipääsu/abseilimise jaoks.

RAP

RAP-d kasutatakse horisontaalse eluliinisüsteemi ankrupunktide lisakinnituspunktina. See võib pöörata 360° ja seda saab kasutada ka köi ligipääsu/abseilimise jaoks.

 

Bird’s Eye Mini Ankrupunkt seinale ja ülepealsele:

Bird’s Eye mini ankrupunktil on visuaalne kukkumisindikaator: turvasilm, mille külge kinnitatakse turvakonks, paindub, kui ankrut on kasutatud kukkumise peatamiseks. See tagab, et kui ankrupunkt ei ole enam kasutuskõlblik, märkavad kasutajad seda alati.

 

 

EELISED

Sobib peaaegu igale pinnale

XSPlatforms pakub erinevaid alusplaate, et luua ankrupunkt erinevatele katuse-, seina- ja laepindadele.
Meie modulaarsed kukkumiskaitse süsteemid katustele hõlmavad peaaegu kõiki katusepindade tüüpe, kasutades ainult kolme erinevat alusplaati. Vaata meie rakendusi siin.

Väga kiire paigaldus

Kõiki meie ankrupunkte saab paigaldada palju kiiremini kui võrreldavaid süsteeme.

Võimalik lisada lisamooduleid

XSPlatforms pakub modulaarseid ankrupunkte. See tähendab, et ankrupunkte saab varustada täiendavate komponentidega,
et suurendada nende funktsionaalsust (näiteks alpinismiks) või suurendada neeldumist (et kaitsta katusepinda kukkumise korral).

Küsi pakkumist