XSPlatforms Tühimikukaitse

Kukkumisoht ei esine ainult katuseakendega katustel, vaid ka hoone sees või isegi ehituse ajal. Ehitusplatsidel puutuvad puusepad, elektrikud, torulukksepad, maalrid ja krohvijad sageli kokku kukkumisohtudega. XSPlatforms pakub erinevaid tühimikukaitse süsteeme, mis ennetavad kukkumisohtu tühimikesse.

Kodu ehitamisel või hoonekompleksis ei saa trepikoja avasid aiaga ümbritseda. Samuti ei saa ohutult läheneda trepikoja kõrgusele. Kukkumisoht tuleb igal juhul kõrvaldada, et spetsialistid saaksid oma tööd ohutult teha. XSPlatforms pakub mitmesuguseid ohutuslahendusi, mis kõrvaldavad põrandatasandilt kukkumise ohu.

Selle töö jaoks on välja töötatud ajutised tööplatvormid, mis on kiirelt ja lihtsalt paigaldatavad. Platvormide põrandavõred on varustatud kääritusmehhanismiga, mida saab soovitud suuruseks venitada. Lisaks saab iga põrandavõre laiendada ning pikendada.

Need lahendused sobivad ideaalselt ehitustööstusele, raudteetöökodadele, sõidukite hooldusgaraažidele, kommunaalettevõtetele, rajatistele, lennundusele ja muudele valdkondadele. Iga tühimikukaitse süsteem on põhjalikult testitud reaalse töötingimuste all ja kõik testid on sõltumatult üle vaadatud.

Tooted

Coversafe-3dimpression-1024px-768x512 Coversafespark-3dimpression-1024px-768x512  XSPlatforms-StairSpan-3dimpression-1024px-1-768x512 PitProtect-Railroad-workpit-1024px

CoverSafe:

  • Mitmekülgne lahendus, mis katab avatud talade vahed ja kaitseb töötajaid kukkumise eest alumise korruse taladele.
  • Kerge ja hõlpsasti liigutatav alumiiniumist tööplatvorm, ideaalne puitkarkassiga majade ehitamiseks
CoverSafe Spark:

  • Paindlik pööningu kõndimislaud, mis sobib pööningute, luukide ja kitsaste ruumide inspekteerimiseks kodudes.
  • Valmistatud GRP materjalist, mis kaitseb elektriohtude eest.

StairSpan:

  • Suurendab turvalisust kõrgustes töötamisel ja ennetab kukkumisi katustel ja trepišahtides.
  • Kiire ja lihtne paigaldus, jäädes samas kergesti ligipääsetavaks.

 

PitProtect:

  • Kaitse inspekteerimiskaevudele, mis on tugevad, reguleeritavad ja kergesti kasutatavad.
  • Takistab kukkumisi garaažides ja töökoja inspekteerimiskaevudesse, pakkudes samal ajal täielikku ligipääsu sõiduki allosale.

 

 

EELISED

Kee Cover katuseakna katete eelised:

Kee Cover on saadaval neljas erinevas formaadis, erinevate katuseakende jaoks.
Lamedad katted on selleks, et katta laineplaatidel olevaid katuseaknaid.
Kumerate katuseakende jaoks on nii läbilõikav kui ka mitte-läbilõikav valik.
Pikad katted on olemas valtsitud katuse jaoks, kuhu on integreeritud katuseaknad.

Katuseakna katted on disainitud ületama nii 29 CFR 1926.501(b)(4) kui ka 29 CFR 1910.28(b)(3)(i) standardeid.
Lisaks sellele saab Kee Coveri tellida vastavalt Cal-OSHA nõuetele.

Kee Dome® katuseakna piirete eelised:

Lühike paigaldusaeg: Kee Dome® süsteem koosneb standardkomponentidest, mida saab määratud ala ümber maksimaalse kiirusega kokku panna. Nende hulka kuuluvad vertikaalsed postid, käe- ja põlverelssid koos seotud 90° nurkkomponentidega ning spetsiaalsed taaskasutatud PVC-jalad koos kinnitusrõngastega.

Modulaarne ehitussüsteem: Kuigi Kee Dome süsteem on mõeldud alaliseks lahenduseks, on see täielikult modulaarne, mis tähendab, et seda saab laiendada, et see sobiks igas suuruses katuseakendega. Üks lahendus paljude erinevate suuruste jaoks. Süsteem sobib kasutamiseks kõigil katusepindadel, mille maksimaalne kaldenurk on 3°.

Hooldusvaba lahendus: Kee Dome kasutab tööstusharu juhtivaid Kee Klamp® komponente, mis on tsingitud, muutes süsteemi vastupidavaks ja praktiliselt hooldusvabaks. Kee Dome on samuti sõltumatult testitud vastavalt OSHA standardile 29 CFR 1910.23.

Küsi pakkumist